Kunst, cultuur, zon, flora en fauna in het prachtige Griekenland

Griekenland is een populaire vakantiebestemming, en dat is logisch ook: heerlijk eten, prachtige eilanden en landschappen en idyllische bergdorpjes. Ben je op zoek naar een relaxte en voordelige strandvakantie, dan zou je uiteraard drie weken lang met je handdoek onder je arm naar Zandvoort treinen, maar op de prachtige stranden van Lesbos, Kreta of bijvoorbeeld Zakynthos is het mooie weer en vakantiegevoel toch wat meer gegarandeerd. Ben je meer van kunst en cultuur? Ook dan zit je in Griekenland goed. Maak prachtige wandelingen door de millennia-oude stad Athene en geniet van de overheerlijke Griekse keuken. 

Eilandhoppen in Griekenland

Griekenland heeft naar schatting ongeveer zesduizend eilanden, en zo’n tweehonderd daarvan zijn bewoond. De keuze is dus reuze! En nu is dat kiezen juist zo moeilijk voor veel mensen. Wil je tijdens je reis naar Griekenland geen enkele ervaring of indruk die in het land te beleven valt missen? Dan kun je gaan eilandhoppen. Elk eiland heeft zijn eigen subcultuur en karakter. Je zou naar een eiland naar keuze kunnen vliegen, en vanaf daar de ferry kunnen pakken naar weer een ander eiland. De ferry’s gaan zeer regelmatig, dus je zou on the spot kunnen uitvogelen waar je heen wilt. 

Last minute Griekenland

Ben je nog net geen regelneef en krijg je de kriebels als je niet weet wie wat waar wanneer je gaat doen op je vakantie? Kies dan lekker voor een all-in en laat je verwennen terwijl jij geniet van een volledig verzorgde vakantie zonder zorgen. Luier lekker weg in een hangmat aan het strand, en laat al je zorgen van je afglijden. Als dit zojuist geschetste beeld je een vakantie in Griekenland doet verlangen, maar begint je vakantie al binnenkort, kun je een last minute Griekenland boeken. Het aanbod is groots, en je geniet van forse kortingen!